Biztos szakmai háttér

  Hisszük, hogy sikerünk titka a minőségi munkavégzés, a hozzáértés, a csapatmunka.

  Célunk kisvállalati szemléletű megrendelő-orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani. Ennek érdekében szem előtt tartjuk és fejlesztjük szervezeti kultúránkat, vevő-központú szolgáltatási szemléletünket, szakértelmünket, az egyéni és csoport szintű tudásunkat. Ez mind szolgáltató partnerként, mind munkáltatóként a szociális felelősségünk is egyben.

  A felelősségteljes cégvezetésünk, 20 éves vezetői tapasztalatával segíti a csapat egészének fejlődését, kiemelt figyelmet fordítva az egyéni véleményekre. Meghatározza a fő irányokat, a teendőket lebontja konkrét feladatokra és felelősökre, különös hangsúlyt helyezve a csapat motiválására. A vezetőség hatékony problémamegoldó képessége mind vevőink, mind kollégáink elégedettségét szolgálja. Igyekszünk lépést tartani az aktualitásokkal, a világgal, a trendekkel, különös gondot fordítunk kollégáink képességeinek, tudásának fejlesztésére.

  Csapatunkat különböző szakterületeken gyakorlatot szerzett képzett mérnökök alkotják.

  A cégvezetők, a tervező és műszaki előkészítő kollégák, a projekt-igazgatók, építésvezetők irányításával valósul meg a 35 fős fizikai állományunk koordinálása. Saját kivitelezői gárdánk több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek alkotják, mely széles körű kipróbált és megbízható alvállalkozói körrel egészül ki.

   

  - vissza -

  Kapcsolat


  Cím:
  Székesfehérvár, Széchenyi utca 152.

  Telefon/fax: +36(22)787-553

  Mobil: +36(20)985-1684

  Email: info@shsepito.hu


  logo-left-menu.png

  Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.