Kivitelezés  Ami építőipari feladat, mi készek vagyunk megvalósítani, legyen szó társasházról, csarnokról, közintézményről, vagy esetleg tér-, vagy útépítésről. Egy épület tervezése és kivitelezése felelősségteljes tevékenység. Cégünk múltja és tapasztalata biztosíték a minőségre, melyet szakképzett, rutinos építész kollégáink garantálnak. Magasan kvalifikált mérnökök dolgoznak az előkészítési és a lebonyolítási munkafolyamatokon. Saját 35 fős fizikai állományunkon felül kipróbált, stabil, minden szakágra kiterjedő alvállalkozói hálózatunkra támaszkodhatunk.

  Tisztességes és megbízható munkavégzésünk záloga a biztos pénzügyi háttér, a kimagasló személyi és tárgyi erőforrásaink. Az évek során jelentős eszközparkot teremtettünk, saját zsalu- és állványrendszerekkel, építőipari- és földmunkagépekkel, továbbá szállító eszközökkel rendelkezünk.

  Megbízásaink során igyekszünk Megrendelőink igényeinek maximálisan eleget tenni. A körültekintő kivitelezés eredményeként épületeink megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és előírásoknak.

  • Szabványoknak és előírásoknak megfelelő, minőségi építőanyagok felhasználása
  • Magasan kvalifikált, szakáganként biztosított munkaerő mind az irodai, mind a fizikai kollégákat illetően
  • Folyamatos helyszíni és irodai kooperációk a munkafolyamatok hatékonysága érdekében
  • Folyamatos konzultáció a Megrendelővel, Megrendelői igények szem előtt tartása
  • Megbízható garanciális helytállás
  • ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és ISO 14001 környezetirányítási rendszer szerint végezzük munkáinkat.
  Image

  Kapcsolat


  Cím:
  Székesfehérvár, Széchenyi utca 152.

  Telefon/fax: +36(22)787-553

  Mobil: +36(20)985-1684

  Email: info@shsepito.hu


  logo-left-menu.png

  Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.