Magas fokú minőség

  A minőségi munka mindig alapkövetelmény volt cégünk életében melyet igazolnak elért sikereink és fejlődésünk.

  A szakmai előírásokon és követelményeken túl Megrendelőink elégedettsége a legfontosabb szempont és egyben a legnagyobb elismerés számunkra Több szintű irányítási és ellenőrzési rendszerünk biztosítja a zökkenőmentes, hatékony munkavégzést. ISO 9001 és ISO 14001 minősítési rendszer szerint végzett szolgáltatásaink és az általunk tervezett és kivitelezett épületek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, előírásoknak. A minőség az építőipar alappillére. Megrendelőink bármely irányból közelítik meg a minőség fogalmát, minden esetben fő célunk, hogy igényeiknek maximálisan eleget tegyünk, elképzeléseiket megvalósítsuk.

  Fontosnak tartjuk, hogy lépést tartsunk a technológiafejlesztésekkel, ezért jelentős hangsúlyt fektetünk gépparkunkat, eszközeinket folyamatos modernizálására a hatékony és minőségi munkavégzés érdekében. Minőségközpontú, körültekintő munkavégzés, megfelelő minőségű anyagválasztás, szakértelemmel párosított előkészítő és irányító munka továbbá a tudatos ellenőrzési folyamatok jelentik minőségünk zálogát.

   

  - vissza -

  Kapcsolat


  Cím:
  Székesfehérvár, Széchenyi utca 152.

  Telefon/fax: +36(22)787-553

  Mobil: +36(20)985-1684

  Email: info@shsepito.hu


  logo-left-menu.png

  Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.