Tervezés  Nincsen annál felemelőbb pillanat, mikor megrendelőink első ízben veszik kézbe elkészült alaprajzaikat, látványterveiket és elégedetten nyugtázzák, ’igen, pont erre gondoltam’. Mi ezért dolgozunk és bennünket ez motivál a tervezés folyamán.

  A jó terv elkészítése a tervezett beruházás legfontosabb alapja. Mind megjelenésében, mind funkcionalitásában tökéletesen passzolnia kell a megvalósítandó épületnek az építtető igényeihez a jogszabályi előírások betartása mellett. Nem beszélve a racionális tényezőkről és a beruházás költséghatékony kivitelezési megoldásairól. Mi ezen alapelvek szem előtt tartása mellett igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb megoldásokat. Az eltelt 20 év tervezői és főként kivitelezői tapasztalata alapján komoly rálátást szereztünk a legkedvezőbb műszaki megoldások és szerkezeti kialakítások terén. A tervezés fázisában az ideális kialakítás és arculat mellet, jelentős hangsúlyt fektetünk a kivitelezési költségek optimalizálására és szem előtt tartjuk a projekt finanszírozhatóságát is.

  Minden területre kiterjedő generál tervezést végzünk, szakági tervezők bevonásával. Levesszük megrendelőink válláról a laikusok számára átláthatatlan hatósági és szolgáltatói egyeztetések feladatát, teljeskörű ügyintézést végzünk. Az engedélyezési eljárások lefolytatása mellett természetesen komplett kiviteli terveket is készítünk.

  Image

  Kapcsolat


  Cím:
  Székesfehérvár, Széchenyi utca 152.

  Telefon/fax: +36(22)787-553

  Mobil: +36(20)985-1684

  Email: info@shsepito.hu


  logo-left-menu.png

  Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.